Travel Journal

Thuis!

(Sunday 13 March 2011) by Luiersinjebackpack
Door onbekende oorzaak lag de site er de afgelopen dagen uit. We hadden niets verwijderd maar helaas liet het internet ons in de steek op het moment dat we naar huis gingen.
Blijde gezichten op Schiphol
Blijde gezichten op Schiphol

Gelukkig zijn we weer online en... gezond en veilig weer terug in Nederland! De terugvlucht vanuit Amerika verliep weer erg goed ondanks dat we een vertraging (warempel de eerste vertraging van al onze vluchten) van 4 uur hadden. Al met al kwamen we na ongeveer 16 uur reizen en wachten tussendoor veilig op Schiphol Amsterdam aan. We keken al helemaal uit naar wat bekende Nederlandse gezichten. Nadat ik Hennelien de laatste schone luier had gegeven werd onze aandacht in de verte al getrokken door wat lachende mensen met puntmutsen en toeters. Ik dacht even: "Dit zullen toch niet die 'Timmermannen' zijn he?" Maar hoe dichter we het glas naderde wat ons nog gescheiden hield bleek niet minder waar: Dit is mijn familie! Nadat Maarten onze backpacks en toebehoren had verzameld werden we warm onthaald met luid getoeter, kussen en dikke knuffels door onze lieve familie en vrienden. Wat een verrassing en wat leuk om elkaar weer te zien!! We werden comfortabel thuis gebracht, waar een schoon huisje MET een gevulde koelkast, prachtige tulpen en een opgemaakt bed wachtte. Tjonge jonge dat was nog eens een verrassing! En wat hebben we heerlijk geslapen...

Tja...de reis is nu echt ten einde. Aan alles komt een einde en ik denk maar: "Gehad is genoten!" We hebben het geweldig gehad en zouden ons zeker nog wat langer kunnen vermaken, maar we gaan nu met frisse energie en een heleboel kilo's zin aan onze nieuwe start beginnen. KLUSSEN en PRUTSEN aan ons eerste eigen huis!

Lieve familie en vrienden, nogmaals willen we iedereen heel hartelijk bedanken voor het meeleven tijdens onze reis, ieder op zijn of haar eigen manier. Deze reis is voor ons onvergetelijk! Zodra ons huis op orde is en gereed om bezoek te ontvangen is iedereen van HARTE welkom voor een bak verse koffie/thee of maaltijd uit welke land dan ook. ;-)
Het allerbeste gewenst voor jullie allen!

Liefs en dikke knuffel van ons 3
Maarten,Lydia en Hennelien

  • Thuiskomst! by MOEPS
  • Heerlijk by Ellen
  • Mee op reis by Nelleke (WB ontmoeting)


Home | Features | Sign Up | Contact | Privacy Policy | Terms & Conditions | © 2006 - 2020 TravelJournal.net
Note: Javascript is not active